Easy to do business with

Ympäristö ja kestävä kehitys

Aikanaan, kun mekin kaikkien muiden tapaan myimme tukuittain alkaliparistoja, havaitsimme tarvetta kestävämmälle ja energiatehokkaammalle vaihtoehdolle. Ladattavat akkuratkaisumme tulivat markkinoille, koska uskoimme niiden täyttävän paikkansa alati muuttuvassa maailmassamme. Nyt voimme olla ylpeitä maailman ilmastotehokkaimmasta kuluttajille suunnatusta akustamme. Katsomme olevamme vastuussa siitä, että tarjolla on aina myös vihreämpi vaihtoehto, kuten ladattava akku, Joutsenmerkitty alkaliparisto tai LED-lamppu.

Teemme niin kuluttajien kuin yritystenkin arjesta vaivattomampaa ja kestävämpää: tarjoamme ympäristöystävällisiä tuotteita, jotka vähentävät kertakäyttökulttuuria, hyödyntävät uusiutuvaa energiaa tehokkaasti ja vapauttavat pistorasioiden kahleista, sekä tuotteita, jotka pelastavat ihmishenkiä ja suojaavat omaisuutta. Haluamme tuoda kaikkien elämään vihreitä arvoja ja turvallisuutta.

 

 

 

Paristot – ympäristöongelma?

Ympäristölle haitallisia aineita sisältävien käytettyjen paristojen vuori kasvaa, ja yhä useampi kuluttaja on alkanut pitää ekologisuutta olennaisena kriteerinä paristotyypin valinnassa. Joissakin yrityksissä ympäristövaatimukset nähdään esteenä. GPBM Nordic kokee toisin. Ympäristöasiat ovat etusijalla kaikissa toimissamme ja motivoivat meitä työssämme. Ympäristön huomioiminen on tärkeä valttikortti, ja ekologisen ajattelun yleistyminen hyödyttää meitä monella osa-alueella.

Siksi haluamme muistuttaa asiakkaitamme, että kaikki käytetyt paristot kuormittavat luontoa, ja että luonnonvaroja tulisi käyttää mahdollisimman säästeliäästi. GPBM Nordicin toiminta painottuukin ympäristöä säästävien ladattavien akkujen markkinointiin.

 

Recser Oy

Laki edellyttää, että kaikki paristoja ja akkuja Suomen markkinoille saattavat yritykset rekisteröityvät paristo- ja akkutuottajiksi ja hoitavat laissa määritellyt velvollisuudet paristojen ja akkujen kierrätyksen suhteen. Suomessa GPBM Nordic on tehnyt tuottajansiirtosopimuksen Recser Oy:n kanssa. Valtakunnallinen kauppakeräysjärjestelmä takaa tuotteiden tehokkaan ja ympäristöystävällisen kierrätyksen.

Lisätietoja Recser Oy:n toiminnasta on osoitteessa www.recser.fi

 

 

Green Investment: Valinnallasi on merkitystä.

Kuluttajatuotteiden valmistajana ja toimittajana katsomme olevamme velvoitettuja tarjoamaan paremman vaihtoehdon. Siksi olemme helpottaneet valintaasi merkitsemällä nämä tuotteet symbolilla, josta ilmenee, että valinnallasi voit vaikuttaa. Sillä on merkitystä sekä itsellesi että yhteiselle planeetallemme. Lisäksi osa tuloista menee aina hankkeisiin, joilla rakennetaan kestävää tulevaisuutta meille, kanssaihmisille sekä seuraaville sukupolville.

Lue lisää

 

Sähkö muuttaa kaiken

1,2 miljardia elää juuri nyt niin sanotussa energiaköyhyydessä. Ne, jotka kärsivät pahimmin, ovat ihmiset kaukaisissa kylissä ilman kiinteää sähköverkkoa. Sähkön käyttömahdollisuudet ovat minimaaliset tai olemattomat.

Juuri nyt osa Green Investment-merkittyjen tuotteiden tuotosta käytetään hankkeisiin, joiden vetäjänä TRINE toimii Afrikassa.

Lue lisää

 

 

Joutsenmerkki

Joutsenmerkki on osoitus ympäristöystävällisestä tuotteesta, jota arvioidaan kategoriansa erityisvaatimusten mukaisesti. Kertakäyttöisten paristojen kohdalla Joutsenmerkinnällä tarkoitetaan, että paristot ovat todistetusti pitkäikäisiä ja täyttävät vaarallisia raskasmetalleja koskevat tiukat vaatimukset.

Ympäristömerkillä varustetuilla kertakäyttöisillä paristoilla on toisin sanoen enemmän kapasiteettia, joka tekee niistä pitkäikäisempiä verrattuna ei-ympäristömerkittyihin paristoihin samalla kun kierrättäminen on helpompaa niiden elinkaaren lopussa.

Lue lisää Joutsenmerkistä

 

Batteriboet by GP Batteries

GP-Batteries ja ruotsalainen Naturvårdsverket ovat yhteistyössä luoneet keräyslaatikon Batteriboet - käytettyjen paristojen ja akkujen talteen ottamiseksi, jotta ihmiset vähentäisivät niiden hävittämistä talousjätteen seassa.

Haluatko sinäkin osallistua Batteriboet-laatikon jakeluun myymälässäsi? Ota meihin yhteyttä osoitteessa asiakaspalvelu@gpbmnordic.fi