Vesisammutin

Vesisammutin

VESISAMMUTIN

Vesisammuttimia käytetään A-luokan palojen sammuttamiseen kiinteissä orgaanisissa materiaaleissa, kuten puu, paperi ja tekstiilit. Vesi on puhdas ja ympäristöystävällinen sammutusaine ja paras valinta, kun halutaan korostaa ympäristöystävällistä sammuttamista. Soveltuu käytettäväksi kohteissa, joissa halutaan välttää vaahdon tai jauheen käytön jälkivaikutuksia. Vesisammuttimemme toimitetaan vakioversiona, joka sisältää puhdasta vettä sekä pakkasenkestävänä versiona käytettäväksi aina -30 °C:ssa. Pakkasen-
kestävät vesisammuttimet sisältävät vettä ja pakkasnestettä. Vesisammuttimemme voidaan käyttää myös sähköpaloihin aina 1000V asti, 1 metrin turvaetäisyydellä.

Vesisammutinta ei saa koskaan käyttää tulipaloihin ruokaöljyissä, kasviöljyissä, rasvoissa ja vastaavissa.

ERIKOISOMINAISUUDET

- Ympäristöystävällinen - Ei sisällä fluoritensidejä
- Saatavana pakkasenkestäviä malleja.

VEDEN SAMMUTUSVAIKUTUS

Vesi jäähdyttää ja tukahduttaa tulta.

KÄYTTÖALUEET

Kaikissa tilanteissa, joissa ympäristönäkökohdat ovat erityisen tärkeitä ja joissa paloriskin arvioidaan olevan pääasiassa luokan A tulipalo, missä vähäiset vahingot ja puhdistaminen ovat erittäin tärkeitä. Tällaisia paikkoja voivat olla julkiset tilat, hotellit ja matkustajakodit, koulut, toimistot, kaupat, ostoskeskukset ja muut paikat, joissa puhdas ja ympäristöystävällinen sammutus on tärkeää.
 

Ota yhteyttä
Asiakaspalvelu
Löydä myyntiedustajasi

Kirjaudu sisään nähdäksesi myyntiedustajasi.

Jos et ole vielä asiakas, voit hakea asiakastiliä klikkaamalla tätä.

Rekisteröidy asiakkaaksi

Klikkaa tätä tullaksesi asiakkaaksi