Vaahtosammutin

Vaahtosammutin

VAAHTOSAMMUTIN

Vaahto antaa puhtaan sammutuksen vähäisillä jälkihaitoilla ja soveltuu siksi erityisen hyvin sisätiloihin julkisissa tiloissa, kuten kouluissa, hotelleissa, kaupoissa jne. Vaahtosammuttimia käytetään luokan A tulipaloihin ja ne ovat lisäksi erittäin tehokkaita sammuttamaan luokan B-palot syttyvissä nesteissä, kuten. bensiini ja öljy. Vaahtosammuttimia voidaan käyttää myös sähköpaloihin 1000V asti, turvaetäisyys vähintään 1 m. Toimitetaan 
kokoluokissa 6 ja 9 litraa.

Vaahtosammuttimet ovat vesipohjaisia, eikä niitä voida normaalisti käyttää alhaisissa lämpötiloissa, ellei siitä erikseen mainita. CGS-sarja tarjoaa sekä tavallisia vaahtosammuttimia että malleja, joita voi käyttää jopa -30 °C:een pakkasessa.

ERIKOISOMINAISUUDET

  • Saatavana pakkasenkestäviä malleja
  • Wheelmark-sertifioitu merenkulkua varten

 

VAAHDON SAMMUTUSVAIKUTUS

Vaahtosammuttimet sisältävät vaahtokonsentraatin ja veden seoksen ja ne tukahduttavat tulen estämällä hapen saannin. Vaahtokonsentraatti vaikuttaa myös sammutusveden pintajännitykseen niin, että se tunkeutuu helpommin palavaan materiaaliin. Vaahto laskeutuu kuin kalvo tulen päälle ja estää palokaasujen poispääsyn. Vaahdolla on viilentävä ja tukahduttava vaikutus tuleen ja lisäksi se estää tulipalon uudelleen syttymisen. 

KÄYTTÖALUEET

Teollisuus, julkiset tilat, verstaat, petrokemian teollisuus, huoltoasemat, maatalous, merenkulku ja asuminen. Vaahto mahdollistaa puhtaan sammutuksen, josta seuraa vain vähäisiä haittoja, ja sitä käytetään siksi usein julkisissa ympäristöissä, kuten sairaaloissa, kaupoissa, kouluissa jne.

Ota yhteyttä
Asiakaspalvelu
Löydä myyntiedustajasi

Kirjaudu sisään nähdäksesi myyntiedustajasi.

Jos et ole vielä asiakas, voit hakea asiakastiliä klikkaamalla tätä.

Rekisteröidy asiakkaaksi

Klikkaa tätä tullaksesi asiakkaaksi