Jauhesammutin

Jauhesammutin

JAUHESAMMUTIN

Jauhesammutin on monipuolinen sammutin, joka soveltuu useimpien tulipalojen torjuntaan. Jauheelle on ominaista korkea sammutuskyky ja pitkä kantama. Jauhesammutin antaa suuren sammutustehon painoonsa nähden ja mahdollistaa sammutustöiden suorittamisen etäällä tulesta. Toimitetaan kokoluokissa 2, 4, 6 ja 12 kg. 

Jauhesammuttimet ovat tehokkaita A-, B- ja C-tulipalojen sammutuksessa, ja niitä voidaan varastoida ja käyttää myös alhaisissa lämpötiloissa, aina -30 °C:ssa. Sammutinta voidaan käyttää myös sähköpaloihin aina 1000V asti, 1 metrin turvaetäisyydellä.

JAUHEEN SAMMUTUSVAIKUTUS

Jauhe sammuttaa jäähdyttämällä ja tukahduttamalla, ja sillä on myös kemiallinen vaikutus palamisprosessiin. Sammutusprosessin aikana jauhe sulaa ja peittää palavan materiaalin siten, että syttymisvaara pienenee. ABC-jauhe koostuu pääasiassa monoammoniumfosfaatista, eikä sitä ole luokiteltu vaaralliseksi ympäristölle tai terveydelle.

KÄYTTÖALUEET

Teollisuus, julkinen sektori, verstaat, maatalous, merenkulku, offshore, kuljetus, ajoneuvot, huviveneet ja muut kohteet, joissa korkea suorituskyky on ratkaisevan tärkeää. Jauhesammutin on ensisijainen valinta koteihin.
 

Housegard Turvatakuu

Nyt myönnämme ainutlaatuisen turvatakuun kaikille Housegard-sammuttimille. Jos sammuttimesi ostopäivästä on kulunut enintään 5 v ja joudut onnettomuuteen, joka vaatii sammuttimen käyttöä, saat meiltä uuden sammuttimen. Lue lisää »

Ota yhteyttä
Asiakaspalvelu
Löydä myyntiedustajasi

Kirjaudu sisään nähdäksesi myyntiedustajasi.

Jos et ole vielä asiakas, voit hakea asiakastiliä klikkaamalla tätä.

Rekisteröidy asiakkaaksi

Klikkaa tätä tullaksesi asiakkaaksi

Tuote 1-12/13

Page
/ sivu
Laskeva

Tuote 1-12/13

Page
/ sivu
Laskeva