Hiilidioksidisammutin

Hiilidioksidisammutin

HIILIDIOKSIDISAMMUTTIMET 

TOISTAISEKSI EI VALIKOIMASSA

Hiilidioksidisammuttimet sisältävät kokoonpuristettua hiilidioksidikaasua ja tarjoavat täysin puhtaan sammutuksen ilman tarvetta lisäsiivoukselle. Kaasu pääsee tunkeutumaan tulipesäkkeeseen myös ahtaissa tiloissa. Hiilidioksidisammuttimet on hyväksytty paloluokkaan B, palaville nesteille, mutta niillä voi sammuttaa paloja myös sähkölaitteissa, serveritilossa, keittiöissä ja laboratorioissa. Voidaan käyttää myös sähköpaloihin aina 1000V asti, 1 metrin turvaetäisyydellä.

Huom: Hiilidioksidi korvaa hapen. Siksi tuke tukehtumisvaaran vuoksi on noudatettava erityistä varovaisuutta pienissä tuulettamattomissa tiloissa. Käytön aikana kaasun lämpötila on noin -80 °C ja voi aiheuttaa paleltumisvammoja suorassa kosketuksessa.

ERIKOISOMINAISUUDET

- Varsisuutin turvalliseen sammuttamiseen etäällä tulesta 
- Puhdas sammutus ilman tarvetta lisäsiivoukselle

HIILIDIOKSIDIKAASUN VAIKUTUS

Hiilidioksidi on väritön kaasu, joka on ilmaa raskaampaa ja jonka kiehumispiste on -56 °C ja jäätymispiste -78 °C. Sillä on viilentävä ja tukahduttava vaikutus tuleen. CO2-kaasu syrjäyttää palamista ylläpitävän hapen ja laskeutuu kuin ”matto” liekin päälle.

KÄYTTÖALUEET

Teollisuus, julkiset tilat, elintarviketeollisuus, suurkeittiöt, palvelinkeskukset, laboratoriot, sairaalat, maalikaupat ja kemianteollisuus. Hiilidioksidi mahdollistaa puhtaan sammutuksen ilman jäännösmateriaalia ja soveltuu siksi erityisen hyvin tiloihin, joissa on kalliita mekaanisia tai elektronisia laitteita. Sopii myös julkisiin tiloihin, joissa jälkihaittoja jauheen tai vaahdon muodossa tulisi välttä
 

Ota yhteyttä
Asiakaspalvelu
Löydä myyntiedustajasi

Kirjaudu sisään nähdäksesi myyntiedustajasi.

Jos et ole vielä asiakas, voit hakea asiakastiliä klikkaamalla tätä.

Rekisteröidy asiakkaaksi

Klikkaa tätä tullaksesi asiakkaaksi