Ota yhteyttä
Asiakaspalvelu
Löydä myyntiedustajasi

Kirjaudu sisään nähdäksesi myyntiedustajasi.

Jos et ole vielä asiakas, voit hakea asiakastiliä klikkaamalla tätä.

Rekisteröidy asiakkaaksi

Klikkaa tätä tullaksesi asiakkaaksi

Tietosuojakäytäntö

1. Johdanto

Me GPBM Nordic AB:lla suhtaudumme henkilötietojesi suojaamiseen vakavasti ja sen vuoksi pyrimme aina säilyttämään tietoturvallisuuden tason korkealla ja kohtaamaan sinut asiakkaana läpinäkyvästi toivomallasi tavalla.

Seuraavassa on yksityiskohtaiset tiedot siitä, miten käsittelemme ja suojaamme henkilötietojasi, miksi keräämme henkilötietoja, mitä henkilötietoja käsittelemme ja mihin tarkoitukseen.

GPBM Nordic AB, yritystunnus 556360-0443, osoite Argongatan 2B, SE-431 53 Mölndal, Ruotsi, on kerättävien henkilötietojen rekisterinpitäjä.

Teemme kaikkemme suojellaksemme henkilötietojasi, mikä koskee sekä digitaalista että fyysistä ympäristöä, jossa niitä voidaan säilyttää. Kotisivu ja tiedot on suojattu SSL:llä.

Emme koskaan tallenna korttitietojasi ja tallennamme henkilökohtaiset salasanasi salattuina.

2. Mitä henkilötiedot ovat?

Henkilötiedot (tunnetaan myös nimellä ""henkilökohtainen tieto"") ovat tietoja, joita voidaan käyttää tunnistamiseen tai yhteydenottoon. Henkilötiedot eivät välttämättä sisällä nimeä, vaan ne voivat olla myös muita digitaalisia tunnisteita, kuten kuvia, IP-osoitteita, sähköpostiosoitteita jne., eli tietoja, jotka voidaan suoraan tai välillisesti yhdistää henkilöön. Kaikkia asiakasta koskevia tallennettuja tietoja käsitellään EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti.

3. Mitä henkilötietoja keräämme sinusta asiakkaana ja mihin tarkoitukseen

3.1) Tilausten ja palautusten käsittely ja seuranta

Miksi tiedot kerätään?

Tiedot kerätään, jotta voimme toimittaa tilauksesi, saada tietoja sinua koskevista tilauksista/palautuksista ja reklamaatio- ja takuuasioista sekä hoitaa maksujen palautukset. Tiedot kerätään myös, jotta saat onnistuneen ostokokemuksen sivuston, sähköpostien ja/tai tekstiviestien kautta; näihin liittyvät esimerkiksi toimitusaikataulut, tilausten tila ja tilikatsaus.

Käsiteltävät henkilötiedot:

-Nimi

-Yhteystiedot (puhelinnumero, sähköposti)

-Osoitetiedot (laskutusosoite, toimitusosoite, IP-osoite)

-Tilaushistoria (valitut maksutavat, tilatut tuotteet).  

Käsittelyperuste

Ostosopimuksen täytäntöönpano. Henkilötietojen kerääminen on tarpeen, jotta voimme täyttää ostosopimuksesta johtuvat velvoitteemme.

3.2) Asiakaspalveluasioiden hoitaminen ja asiakasviestintä

Miksi tiedot kerätään?

Jotta voimme ratkaista asiakkuuteesi liittyvät asiat ja tarjota sinulle mahdollisimman hyvän ostokokemuksen. Haluamme aina pystyä vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi, ja siitä syytä käsittelemme sinusta asiakastilanteessa saamiamme tietoja vain tarjotaksemme hyvän palvelun ja voidaksemme auttaa sinua sekä välittömästi että myös asiakassuhteesi aikana.

Käsiteltävät henkilötiedot:

-Nimi

-Yhteystiedot (puhelinnumero, sähköposti)

-Osoitetiedot (laskutusosoite, toimitusosoite, IP-osoite)

-Tilaushistoria (valitut maksutavat, tilatut tuotteet)

-Yhteydenottohistoria (sähköpostin, puhelimen, sosiaalisen median, chatin ja digitaalisten kanavien kautta).  

Käsittelyperuste

Oikeutettu etu. Käsittely on tarpeen, jotta voimme täyttää meidän ja sinun oikeutetun etusi asiakaspalvelutilanteiden käsittelyssä.

3.3) Yrityksen lakisääteisten velvoitteiden täyttäminen

Miksi tiedot kerätään?

Tarvittava henkilötietojen käsittely yrityksen lakisääteisten velvoitteiden täyttämiseen lain, tuomioistuinpäätösten ja viranomaispäätösten, kuten kirjanpitolain, rahanpesulain sekä tuotevastuuta ja tuoteturvallisuutta koskevien sääntöjen, edellyttämällä tavalla.

Käsiteltävät henkilötiedot:

-Nimi

-Yhteystiedot (puhelinnumero, sähköposti)

-Osoitetiedot (laskutusosoite, toimitusosoite, IP-osoite)

-Tilaushistoria (valitut maksutavat, tilatut tuotteet)

-Yhteydenottohistoria (sähköpostin, puhelimen, sosiaalisen median, chatin ja digitaalisten kanavien kautta).  

Käsittelyperuste

Lakisääteinen velvoite. Laki edellyttää henkilötietojen keräämisen. Jos tietoja ei saada, lakisääteistä velvoitettamme ei saa täytettyä.

3.4) Palvelujen arvioiminen, kehittäminen ja parantaminen asiakkaan hyödyksi

Miksi tiedot kerätään?

Tietoja saatetaan kerätä asiakasarvioiden, kilpailujen ja asiakastyytyväisyyskyselyjen yhteydessä, jotta voimme muokata palvelujamme ja tehdä niistä olennaisempia ja käyttäjäystävällisempiä asiakkaalle.

Käsiteltävät henkilötiedot:

-Nimi

-Yhteystiedot (puhelinnumero, sähköposti)

-Osoitetiedot (laskutusosoite, toimitusosoite, IP-osoite)

-Osto- ja käyttäjäperustaiset tiedot (esim. klikkaus- ja käyntihistoria)

-Käytettyjä laitteita ja niiden asetuksia koskeva tekninen data (esim. kieliasetukset, IP-osoite, selainasetukset, aikavyöhyke, käyttöjärjestelmä, näytön tarkkuus ja alusta)

-Tietoja vuorovaikutuksestasi kanssamme, eli miten olet käyttänyt palvelua, kirjautumistapa, millä sivuilla ja miten pitkään olet vieraillut, vasteajat, latausvirheet, miten palveluun saavutaan ja miten siitä poistutaan jne.  

Käsittelyperuste

Oikeutettu etu. Käsittely on tarpeen, jotta voimme täyttää meidän ja asiakkaidemme oikeutetun edun arvioida, kehittää ja parantaa palvelujamme, tuotteitamme ja järjestelmiämme.

3.5) Suunnatun markkinoinnin mahdollistaminen

Miksi tiedot kerätään?

Jotta voimme lähettää sinulle olennaisia tietoja ja tarjouksia, analysoimme eri tavoin kerätyt tiedot. Henkilökohtaisten ja yleisten tarjousten, mukautettujen uutisten, tuotesuositusten ja inspiroivien viestien laatiminen.

Mahdollisesti kerättävät tiedot:

-Yhteystiedot (puhelinnumero, sähköposti, IP-osoite)

-Osto- ja käyttäjäperustaiset tiedot (esim. klikkaus- ja käyntihistoria)

-Asiakkaan tekemät tuote- ja palveluvalinnat  

Käsittelyperuste

Oikeutettu etu. Käsittely on tarpeen, jotta voimme täyttää oikeutetun etumme välittää sinulle henkilökohtaisia ja olennaisia tietoja ja tarjouksia.

4. Säilytysaika

Emme säilytä henkilötietojasi pidempään kuin tarvitaan tietojen käyttötarkoitusta ja lain vaatimusten noudattamista varten.

Säilytämme asiakastiliin liittyvät tiedot niin kauan kuin sinulla on meillä asiakastili. Tili suljetaan automaattisesti 60 kuukauden kuluttua viimeisestä ostostasi.

Tietosi poistetaan ja tuhotaan, kun emme enää tarvitse niitä.

5. Henkilötietojen käsittely ja niihin pääsy

Emme milloinkaan myy henkilötietojasi kolmannelle osapuolelle. Teemme kuitenkin yhteistyötä tiettyjen alihankkijoiden ja palvelujen kanssa, joille jaamme henkilötietojasi osittain, jotta voimme parantaa asiakaskokemustasi ja ostostapahtumaa tai ylipäätään mahdollistaa ne. Näitä toimijoita kutsutaan henkilötietojen käsittelijöiksi. Kaikki yhteistyökumppanimme on tarkoin valittu, ja ne noudattavat GDPR:n vaatimuksia tietojesi turvaamisesta ja suojaamisesta.

Seuraavissa tapauksissa henkilötietoja voidaan jakaa henkilötietojen käsittelijöidemme kanssa:

-IT-toiminnot (yritykset, jotka auttavat IT-kehityksessä, -ylläpidossa ja -tuessa)

-Markkinointi (mediatoimistot ja markkinointitoimistot)

-Talous ja hallinto (kirjanpito- ja tilintarkastustoimistot)

Jaamme henkilötietojasi myös tiettyjen toimijoiden kanssa, jotka ovat itsenäisiä rekisterinpitäjiä. Kun henkilötietosi jaetaan itsenäisen rekisterinpitäjän kanssa, silloin pätevät itsenäisen rekisterinpitäjän tietosuojakäytäntö ja henkilötietojen käsittelytavat. Näitä toimijoita voivat olla:

-Maksutapahtumia välittävät yritykset (pankit, maksupalveluyritykset ja korttitapahtumien välittäjät)

-Logistiikka-/kuljetusyritykset, jotta tilatut tuotteet voidaan toimittaa

-Valtion viranomaiset, joille meillä on velvollisuus jakaa tietoa lain mukaan tai rikosepäilyn yhteydessä.  

Jos henkilötietojen käsittelijä sijaitsee EU/ETA-alueen ulkopuolella, noudatamme samoja toimenpiteitä ja rutiineja, jotta voimme varmistaa, että käsittelijät noudattavat ja käyttävät tarvittavia laki-, teknisiä ja organisaatiotoimenpiteitä, jotta saavutetaan vastaava tietosuojataso kuin EU/ETA-alueella tai ""Privacy Shield"" -standardin vaatimukset.

Rajoitamme henkilötietojesi keräämisen mahdollisimman vähäiseksi sekä EU/ETA-alueella että sen ulkopuolella.

6. Oikeutesi

-Sinulla on oikeus pääsyyn sinusta keräämiimme henkilötietoihisi. Sinulla on myös oikeus saada seloste sinusta keräämistämme tiedoista sekä tietää, missä yhteydessä tietoja käsitellään ja jaetaan. Huomaa, että saadessamme pyynnön pääsystä tietoihin, kysymme lisätietoja, jotta voimme varmistaa, että tiedot annetaan asiaankuuluvalle henkilölle.

-Sinulla on oikeus tietojen korjaamiseen, jolloin voit täydentää tai korjata puutteellisia tai virheellisiä tietoja.

-Oikeus peruuttaa suostumus. Sinulla on oikeus milloin tahansa peruuttaa antamasi suostumus, esim. lopettaa uutiskirjeen tilaaminen.

-Oikeus poistoon (""oikeus tulla unohdetuksi""), jolloin voit pyytää meitä poistamaan kaikki sinuun liittyvät henkilötiedot, ellei meillä ole lakiin perustuvaa vaatimusta tai velvollisuutta säilyttää niitä.

-Oikeus rajoittaa. Sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista. -Sinulla on oikeus vastustaa perusteltuun etuumme perustuvaa henkilötietojen käsittelyä. Emme jatka henkilötietojesi käsittelyä, ellemme voi osoittaa sille perusteltua syytä, joka ohittaa etusi ja oikeutesi tai joka perustuu lain vaatimuksiin.

-Oikeus tietojen siirrettävyyteen. Sinulla on oikeus saada henkilötiedoistasi kopio strukturoidussa, yleisesti käytettävässä muodossa ja tietyissä tapauksissa saada tiedot siirretyksi toiselle rekisterinpitäjälle. Tämä koskee vain tietoja, jotka olet jakanut meille.

-Suoramarkkinointi. Sinulla on oikeus kieltää tai tehdä muutoksia niihin henkilötietoihin, joita käytetään suoramarkkinointiin, mukaan lukien suoramarkkinointitarkoituksiin tehdyt profiilianalyysit. Näihin kuuluvat esim. uutiskirjeet ja tekstiviestit, joissa voit tehdä tarvittavat muutokset kullekin viestintäkanavalle jokaisen markkinointiviestin yhteydessä annettujen ohjeiden mukaisesti.

-Valvontaviranomainen. Ruotsin Datainspektionen-valvontaviranomainen on vastuussa lainsäädännön soveltamisen valvonnasta, ja henkilö, joka katsoo, että yritys käsittelee henkilötietoja väärin, voi tehdä valituksen Datainspektion-valvontaviranomaiselle.  

Yhteystiedot: datainspektionen@datainspektionen.se, +46 8 657 61 00

7. Evästeet

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneelle tai muulle laitteelle ja joka sisältää dataa ja datanvälitystä tiettyjen asetusten tallentamiseksi. Käyttäjän ei tarvitse hyväksyä sivustomme evästeitä, mutta sivuston täysi toiminnallisuus ja tiettyjen palveluiden käyttö edellyttää evästeiden käyttöä. Niitä voidaan käyttää esimerkiksi ostoskoriin palaamiseen, kieliasetusten tallentamiseen ja siihen, että saadaan yleistä analyyttistä tietoa tavasta, jolla käytät sivustoa. Käytämme evästeitä myös siihen, että voimme kohdistaa sinulle olennaista markkinointia, jotta ostokokemuksesi olisi mahdollisimman henkilökohtainen.

Sivustolla käyttämämme evästeet voi jakaa seuraaviin ryhmiin:

-Istuntokohtaiset evästeet: Nämä poistetaan automaattisesti, kun suljet selaimen, ja niitä käytetään esimerkiksi ostoskorin toiminnan mahdollistamiseen.

-Pysyvät/väliaikaiset evästeet: Nämä jäävät tietokoneellesi myös sen jälkeen, kun suljet selaimen, ja katoavat, kun poistat ne, tai automaattisesti niiden vanhentuessa. Niitä käytetään esimerkiksi siihen, että voit jatkaa ostamista edellisestä kerrasta, ettei sinun tarvitse kirjautua sisään uudelleen ja että saat henkilökohtaisen käyttökokemuksen sivustolla.

-Ensimmäisen osapuolen evästeet: Nämä evästeet lisätään sivustollemme ja niitä käytetään, jotta sivusto toimisi tarkoitetusti ja jotta ostokokemus olisi onnistunut.

-Kolmannen osapuolen evästeet: Evästeet, jotka lisätään yrityskumppaniemme kolmannen osapuolen sivustoilta ja joita käytetään esimerkiksi siihen, että saat olennaisia tuotesuosituksia ja tietoa, joka on sinulle kiinnostavaa.  

Ellet halua evästeitä tallennettavan tietokoneellesi tai jos haluat rajoittaa sellaisen tiedon käsittelyä, voit joissain tapauksissa verkkoselaimessa piilottaa tai anonymisoida IP-osoitteesi.

8. Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää Tietosuojakäytännöstämme, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla: gunnar.axelsson@gpbmnordic.se

Tai:

GPBM Nordic AB, Attn. Gunnar Axelsson, Argongatan 2B, SE-431 53, Mölndal, Sweden

Ruotsi Tarkastelemme jatkuvasti Tietosuojakäytäntöämme, sivustollamme on aina viimeisin päivitetty versio. Jos henkilötietojesi käsittelyyn tulee suuria muutoksia, ilmoitamme siitä sinulle sähköpostilla.

Senast uppdaterat: 2019-02-21

1. Introduktion

Vi på GPBM Nordic AB tar din personliga integritet på högsta allvar och därför eftersträvar alltid att ha hög nivå av dataskydd samt bemöta dig som kund med den transparens som du efterfrågar.

Nedan kommer du kunna läsa detaljerat om hur vi behandlar och skyddar dina personuppgifter, varför vi samlar in personuppgifter och vilka personuppgifter som vi behandlar och till vilken nytta.

GPBM Nordic AB, org.nr. 556360-0443, med adress Argongatan 2B, SE-431 53 Mölndal, är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som samlas in.

Vi tar alla möjliga åtgärder för att skydda dina personuppgifter, detta berör både den digitala och den fysiska miljön där de kan komma att förvaras.

Hemsidan och informationen är skyddat med SSL. Vi sparar aldrig dina kortuppgifter och krypterar dina personliga lösenord i våra datalagringar.

2. Vad är personuppgifter?

Personuppgifter (även kallat ”personlig information”, ”personlig data”) är data/information som kan användas för att identifiera dig eller kontakta dig. Personuppgifter behöver inte innehålla namn och kan därför även vara andra digitala identifierare såsom bilder, IP-adress, e-mail osv., alltså uppgifter som direkt eller indirekt kan kopplas till en fysisk person. Alla uppgifter som sparas om kunden hanteras i enlighet med General Data Protection Regulation (GDPR).

3. Vilka personuppgifter vi samlar in om dig som kund och i vilket ändamål

3.1) Hantering och översikt över beställningar och returer

Varför samlas denna information in?

Informationen samlas in för att vi ska kunna säkerställa din leverans av beställningen samt få fram information till dig gällande beställningen/returen, hantering reklamations- och garantiärenden samt genomföra återbetalningar. Informationen samlas även in för att ge dig en relevant köpupplevelse via hemsidan, email och/eller sms; som t.ex. leveransuppdateringar, orderstatus och kontoöversikt.

Personuppgifter som behandlas:

- Namn

- Kontaktuppgifter (Telefonnummer, e-mail)

- Adressuppgifter (Fakturaadress, leveransadress, IP-adress)

- Orderhistorik (Valda betalsätt, beställda varor)

Laglig grund

Fullgörande av köpeavtalet. Denna insamling av dina personuppgifter krävs för att vi ska kunna fullgöra våra åtaganden enligt köpeavtalet.

3.2) Hantering av kundserviceärenden och kundkontakt

Varför samlas denna information in?För att kunna lösa dina kundärenden och ge dig den bästa köpupplevelsen. Vi vill alltid kunna svara på alla dina frågor och därför behandlar informationen som vi får av dig vid kundkontakt endast för att leverera en hög servicegrad och för att assistera dig, både i stunden men även under pågående kundrelation.
 
Personuppgifter som behandlas:

- Namn

- Kontaktuppgifter (Telefonnummer, Email)

- Adressuppgifter (Fakturaadress, leveransadress, IP-adress)

- Orderhistorik (Valda betalsätt, beställda varor)

- Korrespondenshistorik (via e-mail, telefon, sociala medier, chatt, digitala kanaler)

Laglig grund

Berättigat intresse. Behandlingen är nödvändig för att tillgodose vårt och ditt berättigade intresse av att hantera kundserviceärende.

3.3) Kunna fullgöra företagets rättsliga förpliktelser

Varför samlas denna information in?

Nödvändig hantering för uppfyllande av företagets rättsliga förpliktelser enligt lagkrav, domslut eller myndighetsbeslut t.ex. bokföringslagen, penningtvättslagen eller reglerna om produktansvar och produktsäkerhet.

Personuppgifter som behandlas:

- Namn

- Kontaktuppgifter (Telefonnummer, e-mail)

- Adressuppgifter (Fakturaadress, leveransadress, IP-adress)

- Orderhistorik (Valda betalsätt, beställda varor)

- Korrespondenshistorik (via mail, telefon, sociala medier, chatt, digitala kanaler)

Laglig grund

Rättslig förpliktelse. Denna insamling av dina personuppgifter krävs enligt lag. Om uppgifterna inte lämnas kan vår rättsliga skyldighet inte fullgöras.

3.4) Kunna utvärdera, utveckla och förbättra våra tjänster för kundens bästa

Varför samlas denna information in?

Informationen kan komma att samlas in vid recensioner, tävlingar och kundnöjdhetsundersökningar för att anpassa våra tjänster och göra dem mer relevanta och användarvänliga för dig som kund.

Personuppgifter som behandlas:

- Namn

- Kontaktuppgifter (Telefonnummer, e-mail)

- Adressuppgifter (Fakturaadress, leveransadress, IP-adress)

- Köp- och användargenererade data (t.ex. klick- och besökshistorik)

- Tekniska data rörande enheter som används och dess inställningar (t.ex. språkinställning, IP-adress, webbläsarinställningar, tidzon, operativsystem, skärmupplösning och plattform)

- Information om hur du har interagerat med oss, dvs. hur du har använt tjänsten, inloggningsmetod, var och hur länge olika sidor besökts, svarstider, nedladdningsfel, hur du når och lämnar tjänsten etc.

Laglig grund

Berättigat intresse. Behandlingen är nödvändig för att tillgodose vårt och våra kunders berättigade intresse av att utvärdera, utveckla och förbättra våra tjänster, produkter och system.

3.5) Möjliggöra riktad marknadsföring

Varför samlas denna information in?

För att kommunicera relevant information och erbjudanden till dig analyserar vi de uppgifter som vi har samlat in på olika sätt. Skapandet av dina personliga erbjudanden och generella erbjudanden, anpassade nyheter, produktrekommendationer och inspiration.

Information som vi kan samla in:

- Kontaktuppgifter (Telefonnummer, e-mail, IP-adress

- Köp- och användargenererade data (t.ex. klick- och besökshistorik)

- Angivna kundval avseende produkter och tjänster

Laglig grund

Berättigat intresse. Behandlingen är nödvändig för att tillgodose vårt berättigade intresse av att kommunicera personlig och relevant information och erbjudanden till dig.

4. Lagringsperiod

Vi kommer inte att spara dina personuppgifter längre än vad som är nödvändigt för respektive ändamål och för att fullfölja våra legala åtaganden. Så länge du har ett kundkonto hos oss kommer vi även att spara information tillhörande kontot. Kontot kommer automatisk att avslutas 60 mån efter ditt senaste köp. När vi inte längre behöver förvara din information, kommer denna att raderas och förstöras. 

5. Tillgång och behandling av personuppgifter

Vi kommer aldrig att sälja dina personuppgifter till någon tredje part. Däremot samarbetar vi med utvalda leverantörer och tjänster som vi delvis delar dina personuppgifter med för att förbättra eller/och överhuvudtaget möjliggöra din kundupplevelse och köp hos oss, dessa är så kallade personuppgiftsbiträden. Alla våra partners är noggrant utvalda och följer kraven för GDPR för att säkerställa all information och skydd av din data.

I följande fall kan personlig information delas med våra personuppgiftsbiträden:

-IT-drift (Företag som hjälper med IT-utveckling, drift och IT-support)

-Marknadsföring (Mediebyråer och marknadsföringsbyråer)

-Ekonomi och administration (Bokförings- och revisionsbyråer)  

Vi delar även dina personuppgifter med vissa parter som är självständigt personuppgiftsansvariga. När dina personuppgifter delas med en part som är självständigt personuppgiftsansvarig gäller partens integritetspolicy och personuppgiftshantering. Dessa aktörer kan vara följande:

-Betalleverantörer (banker, betaltjänstleverantörer och kortinlösen)

-Logistikföretag/ transportfirmor, för att fullfölja leverans av beställning)

-Statliga myndigheter som vi är skyldiga att dela med enligt lag eller vid misstanke av brott  

I de fall då våra Personuppgiftsbiträden befinner sig utanför EU/EES så kommer vi att vidta samma åtgärder och genomförande av rutiner för att säkerställa att dem följer och vidtar nödvändiga legala, tekniska och organisatoriska åtgärder för att uppnå en likvärdig skyddsnivå som inom EU/EES eller ”Privacy Shield”-standard.

Vi begränsar insamlingen av dina personliga uppgifter till minsta nödvändiga mån, både inom och utanför EU/EES.

6. Dina rättigheter

-Du har rätt till tillgång av de personuppgifterna som vi har i relation till dig. Du har alltså rätt att få ett utdrag på vilken information som vi har om dig och i vilka sammanhang som denna behandlas och delas. Tänk på att ifall vi mottar en begäran om tillgång så kommer vi fråga om ytterligare uppgifter för att säkerställa att informationen lämnas ut till rätt person.

-Du har rätt till rättelse, där du kan komplettera eller rätta till dina personuppgifter där information saknas eller inte stämmer

-Rätt att dra tillbaka medgivande. Du har rätt att när som helst dra tillbaka ditt medgivande du gett oss, t.ex. avsluta prenumeration på nyhetsbrev

-Rätt till radering (”rätten att bli bortglömt”), där du alltså kan begära att vi raderar alla personuppgifter som finns lagrade och relaterad till dig, som vi inte har något legalt krav eller skyldighet att spara

-Rätt att begränsa. Du har rätt att begära att vår behandling av dina personuppgifter begränsas

-Du har rätt att göra invändningar till behandling av personuppgifter som baseras på vårt legitima intresse. Vi fortsätter inte att behandla personuppgifterna såvida vi inte kan visa på ett legitimt skäl till processen som går före dina intressen och rättigheter eller på grund av rättsliga anspråk.

-Rätt till dataportabilitet. Du har rätt att få en kopia på dina personuppgifter i ett strukturerat allmänt använt format och i vissa fall få dessa uppgifter överförda till en annan personuppgiftsansvarig. Detta innefattar endast information som du har delgett oss.

-Direktmarknadsföring. Du har rätt att neka eller göra ändringar till de personuppgifter som används för direktmarknadsföring, inklusive profilanalyser som görs i direktmarknadsföringssyfte. Detta innefattar t.ex. nyhetsbrev och sms, där du alltså kan göra de nödvändiga ändringarna för respektive kanal genom att följa instruktionerna i varje marknadsföringsutskick.

-Tillsynsmyndighet. Datainspektionen är ansvarig för att övervaka tillämpningen av lagstiftningen, och den som anser att ett företag hanterar personuppgifter på ett felaktigt sätt kan lämna in ett klagomål till Datainspektionen.

Kontaktuppgifter: datainspektionen@datainspektionen.se, 08-657 61 00 

7. Cookies

Cookies är små textfiler som sparas på din dator eller annan enhet som innehåller data och datautbyte för att spara vissa inställningar. Det är inget krav att acceptera Cookies från vår sida men för att få full funktionalitet från sidan och för att använda vissa tjänster så behövs användning av Cookies. Dessa kan användas till exempel för att du ska kunna återvända till din varukorg, spara språkinställningar och för övergripande analytisk information avseende din användning av sidan. Vi använder även cookies för att kunna rikta relevant marknadsföring till dig för att du ska få en så pass personlig köpupplevelse som möjligt.

Cookies som vi använder på vår sida kan delas upp i följande kategorier:

-Sessionscookies: Dessa raderas automatiskt när du stänger din webbläsare och används för att till exempel ge dig funktionalitet av varukorgen.

-Permanenta/Temporära cookies: Dessa ligger kvar på din dator efter att du har stängt av webbläsaren och försvinner när du raderar dem eller automatiskt när de går ut. Dessa används till exempel för att du ska kunna återuppta din shoppingsession där du lämnade det, för att inte behöva logga in på nytt och för att du ska få en personlig upplevelse på sidan.

-Förstapartcookies: Dessa cookies läggs in av vår webbplats och används för att webbplats ska få full funktionalitet och bra köpupplevelse.

-Tredjepartscookies: Cookies som läggs in av tredje parts webbplats från våra företagspartners och används för att du ska till exempel kunna få relevanta produktrekommendationer och information som reflekterar på ditt intresse.  

Om du inte vill ha cookies installerade på din dator eller vill begränsa behandlingen av sådan information kan din webbläsare i vissa fall tillåta dig att välja bort eller anonymisera din IP-adress.

8. Kontakt

Om du har frågor gällande vår Integritetspolicy så kan du kontakta oss via e-post: gunnar.axelsson@gpbmnordic.se

Eller:

GPBM Nordic AB, Attn. Gunnar Axelsson, Argongatan 2B, 431 53, Mölndal

Vi kommer att hålla vår Intergritetspolicy under konstant granskning, du kommer därför att alltid hitta senaste versionen på vår sida. Vid större ändringar som berör behandlingen av dina personliga uppgifter så kommer vi att meddela dig detta via email.