Easy to do business with

Vaahtosammutin

Vaahto antaa puhtaan sammutuksen vähäisillä jälkihaitoilla ja soveltuu siksi erityisen hyvin sisätiloihin julkisissa tiloissa, kuten kouluissa, hotelleissa, kaupoissa jne. Vaahtosammuttimia käytetään luokan A tulipaloihin ja ne ovat lisäksi erittäin tehokkaita sammuttamaan luokan B-palot syttyvissä nesteissä, kuten. bensiini ja öljy. Vaahtosammuttimia voidaan käyttää myös sähköpaloihin 1000V asti, turvaetäisyys vähintään 1 m.

 

VAAHDON SAMMUTUSVAIKUTUS

Vaahtosammuttimet sisältävät vaahtokonsentraatin ja veden seoksen ja ne tukahduttavat tulen estämällä hapen saannin. Vaahtokonsentraatti vaikuttaa myös sammutusveden pintajännitykseen niin, että se tunkeutuu helpommin palavaan materiaaliin. Vaahto laskeutuu kuin kalvo tulen päälle ja estää palokaasujen poispääsyn. Vaahdolla on viilentävä ja tukahduttava vaikutus tuleen ja lisäksi se estää tulipalon uudelleen syttymisen.

 

Housegard Turvatakuu

Nyt myönnämme ainutlaatuisen turvatakuun kaikille Housegard-sammuttimille. Jos sammuttimesi ostopäivästä on kulunut enintään 5 v ja joudut onnettomuuteen, joka vaatii sammuttimen käyttöä, saat meiltä uuden sammuttimen. Lue lisää »