Easy to do business with

About GPBM Nordic - Italy - France

GPBM Nordic lisätietoa 

Alussa oli laatikollinen nappiparistoja

Vuonna 1985 kolme ystävystä perusti yhtiön nimeltä Cebon. Yrittäjähenkinen kolmikko ryhtyi myymään nappiparistoja erään länsiruotsalaisen kodin teinihuoneesta käsin, ja niin sai alkunsa menestystarina, joka on jatkunut jo 30 vuotta. Nykyään GPBM Nordic, GPBM Italy ja GPBM France ovat Cebonin tytäryhtiöitä.

GP Batteries (GPI) valikoitui yrityksen paristotoimittajaksi jo vuonna 1988. Tiivis yhteistyö GP Batteriesin kanssa on mahdollistanut nousumme suureksi ja merkittäväksi toimijaksi alkaliparistojen ja ladattavien akkujen markkinoilla, sekä kuluttaja- että teollisuussektorilla. GP Batteries on nykyään yksi GPBM:n osaomistajista. Olemme ylpeitä siitä, että yksi maailman menestyneimmistä paristoratkaisujen valmistajista pysyttelee edelleen tukenamme.

Matkan varrella paloturvatuotteista on tullut tärkeä osa toimintaamme. Pohjoismaisten paloturvallisuusmarkkinoiden johtava tuotemerkkimme Housegard on tuonut turvallisuutta satoihintuhansiin koteihin jo vuodesta 1991. Olemme myyneet kuluttajille enemmän palosammuttimia kuin mikään muu toimija Pohjoismaiden markkinoilla, ja tuotevalikoimamme tunnusmerkkejä ovat laatu ja luotettavuus.

Vuosien kuluessa meille on karttunut vankkaa asiantuntemusta ja kokemusta, joiden turvin olemme saavuttaneet vahvan aseman teollisilla markkinoilla. Erittäin ammattitaitoinen ja ratkaisukeskeinen teollisuusdivisioonamme on toteuttanut useita menestyksekkäitä projekteja räätälöityjen energiaratkaisujen ja uusiutuvan energian parissa.

Tällä hetkellä meillä on toimipaikkoja Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Ranskassa ja Italiassa. Pääkonttori ja Pohjoismaiden keskusvarasto sijaitsevat Göteborgissa. GPBM Nordicin liikevaihto nousee 600 miljoonaan Ruotsin kruunuun, ja työntekijöitä on yli 115.

GPBM Nordic - Easy to do business with since 1985

 


 

Enemmän kuin pelkkä toimittaja

Kanssamme on helppo asioida. Väite saattaa kuulostaa uskaliaalta, mutta meille se on itsestäänselvyys. Haluamme tehdä asiat helpoiksi sekä jälleenmyyjille että loppuasiakkaille, olipa kyse yksityis-, ammatti- tai teollisuuskäyttöön myytävistä tuotteista. Helppous onkin avainsana kaikessa toiminnassamme tuotekehityksestä myyntiin ja markkinointiin.

”Easy to do business with”

Kun omat osaamisalueemme yhdistetään tehokkaisiin myyntikanaviisi, pääsemme varmasti yhä pidemmälle yhdessä. Siksi pyrimme aina tuomaan yhteisiin hankkeisiimme lisäarvoa, joka kasvattaa ja tehostaa niitä entisestäänkin.

Panostamme päivittäin tutkimustyöhön, tuotekehitykseen, tarkastuksiin, testeihin ja muuhun pohjatyöhön, joka on välttämätöntä ennen erinomaisen tuotteen tuomista markkinoille. Maailmanlaajuisen verkoston ja paikallistason näkökulman turvin seuraamme tuotteen kulkua tehtaalta kuluttajalle ja tuotamme lisäarvoa tuotantoketjun kaikissa vaiheissa. Heti ensimmäisestä yhteydenotosta alkaen voit luottaa siihen, että saat kaiken tarvitsemasi tuen. Me hoidamme raskaimman työn, jotta saisit rauhassa keskittyä myyntiin.

Hyvä organisaatiorakenne on meille pääsylippu menestykseen. Organisaatiomme koostuu muun muassa kokeneista alan ammattilaisista, innovatiivisista ajattelijoista, insinööreistä, luovista uranuurtajista ja ongelmanratkaisijoista. Toimivan sisäisen ja ulkoisen viestinnän sekä oikeanlaisen osaamispaletin avulla voimme varmistaa, että kuhunkin projektiin valitaan ne työntekijät, joilla tiedämme olevan kyseiselle projektille eniten annettavaa.

 


 

Kaksi liiketoiminta-aluetta

GPBM on jaettu kahteen liiketoiminta-alueeseen: Kuluttaja ja Teollisuus. Kuluttajamarkkinoille toimitamme paristoja, akkuja, valaisimia ja paloturvatuotteita. Teollisuuspuolelle tarjolla on asiakkaan tarpeisiin mukautettavia huipputeknisia energiaratkaisuja teollisiin sovelluksiin sekä paristoja, akkuja, turvallisuustuotteita ja valaistusratkaisuja ammattikäyttöön ja kunnossapitoon (MRO).

 GPBM Consumer

Kuluttaja: varastosta myymälään

Kuluttajalohkoomme kuuluu nykyään kolme tuotealuetta: kannettavat energiatuotteet, valaistus ja turvallisuus. Tuotetarjontamme on suunnattu vähittäiskaupalle ja sisältää laajan valikoiman muun muassa paristoja ja akkuja, sisä- ja ulkovalaisimia sekä palosammuttimia. Mukana on sekä volyymituotteita, kuten alkaliparistoja, että ylellisempiä tuotteita, kuten design-sammuttimia. Organisaatiomme on tärkein työkalumme. Yli puolet sadasta työntekijästämme käy päivittäin tapaamassa asiakkaita, joten pääsemme tutustumaan myymälämaailmaan ainutlaatuisella tavalla. Pohjoismaisen pääkonttorimme takaa nopean ja joustavan palvelun, ja samalla voimme jaetun omistuksen ansiosta tehdä tiivistä yhteistyötä paristovalmistajamme kanssa. Joustavaa tuotetarjontaamme on helppo mukauttaa kunkin asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Tuotteitamme on saatavilla useimmilla vähittäiskaupan osa-alueilla elektroniikka- ja rautakauppaketjuista päivittäistavaramyymälöihin.

   
GPBM Industry - Specialist in battery solutions

Teollisuus: paristo- ja akkuratkaisujen erikoisosaamista

GPBM on kokonaisvaltainen paristojen ja energiaratkaisujen toimittaja, jolla on yli 30 vuoden kokemus laadukkaiden ja turvallisten tuotteiden tuotannosta ja jakelusta. Kestävää kehitystä ja asiakaslähtöisyyttä painottaen räätälöimme kuhunkin käyttötarkoitukseen sopivan energiaratkaisun. GPBM:n teollisuusdivisioonan tavoitteena on olla paras mahdollinen OEM- ja MRO-yhteistyökumppani energiaratkaisujen ja paristojen osa-alueilla. Maailmanlaajuisen näkemyksemme ja paikallisen asiantuntemuksemme ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaan odotuksiin mukautettuja palveluita ja ratkaisuja.

Lisätietoja teollisuusdivisioonastamme on sivustossa gpbmindustry.com...

   


 

Tuotemerkkimme

GP Batteries ja Housegard ovat konsernin keskeisimmät tuotemerkit, mutta lisäksi meillä on alatuotemerkkejä ja kumppanituotemerkkejä, kuten Firephant, Sunmatic, UltraLife, Grenland Energy, GP Lighting, GP PowerBank ja GP Safeguard.