Easy to do business with

About GPBM Nordic - Italy - France

GPBM Nordic lisätietoa 

Alussa oli laatikollinen nappiparistoja

Vuonna 1985 kolme ystävystä perusti yhtiön nimeltä Cebon. Yrittäjähenkinen kolmikko ryhtyi myymään nappiparistoja erään länsiruotsalaisen kodin teinihuoneesta käsin, ja niin sai alkunsa menestystarina, joka on jatkunut jo 30 vuotta. Nykyään GPBM Nordic, GPBM Italy ja GPBM France ovat Cebonin tytäryhtiöitä.

GP Batteries (GPI) valikoitui yrityksen paristotoimittajaksi jo vuonna 1988. Tiivis yhteistyö GP Batteriesin kanssa on mahdollistanut nousumme suureksi ja merkittäväksi toimijaksi alkaliparistojen ja ladattavien akkujen markkinoilla, sekä kuluttaja- että teollisuussektorilla. GP Batteries on nykyään yksi GPBM:n osaomistajista. Olemme ylpeitä siitä, että yksi maailman menestyneimmistä paristoratkaisujen valmistajista pysyttelee edelleen tukenamme.

Matkan varrella paloturvatuotteista on tullut tärkeä osa toimintaamme. Pohjoismaisten paloturvallisuusmarkkinoiden johtava tuotemerkkimme Housegard on tuonut turvallisuutta satoihintuhansiin koteihin jo vuodesta 1991. Olemme myyneet kuluttajille enemmän palosammuttimia kuin mikään muu toimija Pohjoismaiden markkinoilla, ja tuotevalikoimamme tunnusmerkkejä ovat laatu ja luotettavuus.

Vuosien kuluessa meille on karttunut vankkaa asiantuntemusta ja kokemusta, joiden turvin olemme saavuttaneet vahvan aseman teollisilla markkinoilla. Erittäin ammattitaitoinen ja ratkaisukeskeinen teollisuusdivisioonamme on toteuttanut useita menestyksekkäitä projekteja räätälöityjen energiaratkaisujen ja uusiutuvan energian parissa.

Tällä hetkellä meillä on toimipaikkoja Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Ranskassa ja Italiassa. Pääkonttori ja Pohjoismaiden keskusvarasto sijaitsevat Göteborgissa. GPBM Nordicin liikevaihto nousee 600 miljoonaan Ruotsin kruunuun, ja työntekijöitä on yli 115.

 


 

Enemmän kuin pelkkä toimittaja

Kanssamme on helppo asioida. Väite saattaa kuulostaa uskaliaalta, mutta meille se on itsestäänselvyys. Haluamme tehdä asiat helpoiksi sekä jälleenmyyjille että loppuasiakkaille, olipa kyse yksityis-, ammatti- tai teollisuuskäyttöön myytävistä tuotteista. Helppous onkin avainsana kaikessa toiminnassamme tuotekehityksestä myyntiin ja markkinointiin.

”Easy to do business with”

Kun omat osaamisalueemme yhdistetään tehokkaisiin myyntikanaviisi, pääsemme varmasti yhä pidemmälle yhdessä. Siksi pyrimme aina tuomaan yhteisiin hankkeisiimme lisäarvoa, joka kasvattaa ja tehostaa niitä entisestäänkin.

Panostamme päivittäin tutkimustyöhön, tuotekehitykseen, tarkastuksiin, testeihin ja muuhun pohjatyöhön, joka on välttämätöntä ennen erinomaisen tuotteen tuomista markkinoille. Maailmanlaajuisen verkoston ja paikallistason näkökulman turvin seuraamme tuotteen kulkua tehtaalta kuluttajalle ja tuotamme lisäarvoa tuotantoketjun kaikissa vaiheissa. Heti ensimmäisestä yhteydenotosta alkaen voit luottaa siihen, että saat kaiken tarvitsemasi tuen. Me hoidamme raskaimman työn, jotta saisit rauhassa keskittyä myyntiin.

Hyvä organisaatiorakenne on meille pääsylippu menestykseen. Organisaatiomme koostuu muun muassa kokeneista alan ammattilaisista, innovatiivisista ajattelijoista, insinööreistä, luovista uranuurtajista ja ongelmanratkaisijoista. Toimivan sisäisen ja ulkoisen viestinnän sekä oikeanlaisen osaamispaletin avulla voimme varmistaa, että kuhunkin projektiin valitaan ne työntekijät, joilla tiedämme olevan kyseiselle projektille eniten annettavaa.

 


 

 

Tuotemerkkimme

GP Batteries ja Housegard ovat konsernin keskeisimmät tuotemerkit, mutta lisäksi meillä on alatuotemerkkejä ja kumppanituotemerkkejä, kuten Firephant, Sunmatic, UltraLife, Grenland Energy, GP Lighting, GP PowerBank ja GP Safeguard.