GP CWP15 Discovery Work työvalaisin 1200LM

Kätevä työvalaisin, jossa on pieni koko ja voimakas valo loputtomiin sovelluksiin. Useita kiinnitysmahdollisuuksia ja säädettävä valon suunta. Kolme valotilaa jopa 1200 lumeniin asti ja virran merkkivalo.

- Magneettijaloilla ja ruuvikiinnityksellä.
- Vedenpitävä ja kestävä kumikuori.
- Sisäänrakennettu ladattava litiumioniakku.
- Lataus USB-C:llä, kaapeli mukana.

SKU
455037

GP Discovery Work CWP15 -työvalaisin on valaisin, jonka ansiosta sinun ei enää koskaan tarvitse huolehtia huonosta valaistuksesta. Olitpa sitten kukoistamassa erämaassa tai kotona autotallissa, GP Discovery Work CWP15 on paras ystäväsi. Sen pieni koko, mutta voimakas valo luo loputtomasti käyttökohteita.
Tämä monikäyttöinen työvalaisin on suunniteltu toimimaan olosuhteista riippumatta. Useiden kiinnitysvaihtoehtojen ja kolmen eri kirkkaustason ansiosta se valaisee helposti sekä pieniä että suuria alueita. Se on erittäin vedenkestävä (IPX7-luokitus), ja sen kestävä rakenne suojaa lamppua kovilta iskuilta ja jopa 1,5 metrin pudotuksilta. Pitkien työtuntien ja vaativien seikkailujen kestämiseksi työvalaisin on varustettu tehokkaalla sisäänrakennetulla ladattavalla akulla, jonka akun kesto on jopa 17,5 tuntia.
 

Pieni ja tehokas
GP Discovery Work CWP15 -työvalaisin on yllättävän pienikokoinen, 156 x 115 x 35 mm. Tästä huolimatta siinä on tehokas valo, jota voidaan vaihtaa 3 valotilan välillä: 1200 / 700 / 250 lumenia. Tämän ansiosta se valaisee tehokkaasti sekä pieniä tiloja että laajoja alueita jopa 45 metrin kantamalla. työvalaisin sopii yhtä hyvin sekä jokapäiväisiin projekteihin että ammattikäyttöön, tämä on tuleva suosikkisi, tarvitsetpa sitten valoa autotallissa, kodin sisustusprojekteissa tai ulkona teltassa. 
 

Erittäin vankka rakenne
Kumikotelo suojaa lamppua ja antaa sille mahdollisuuden kestää jopa 1,5 metrin korkuisia iskuja ja pudotuksia. Jotta työvalaisin kestäisi kovimmatkin olosuhteet, se on IPX7-luokiteltu, mikä tarkoittaa, että se on vedenpitävä ja rakenteeltaan pölytiivis.
 

Loputtomat sovellukset
Monien kiinnitysvaihtoehtojen ansiosta valaisin on erittäin joustava ja helppo mukauttaa erityistarpeisiisi. Kiinnikkeen avulla valaisin voidaan helposti ripustaa telttaan tai puuhun. Jousi on säädettävissä, ja voit kiinnittää valaisimen mihin tahansa kulmaan, jotta saat valon juuri sinne, missä sitä tarvitset. Kannattimen magneettikiinnikkeet ovat vahvat, ja niiden avulla voit kiinnittää paneelivalaisimen nopeasti mihin tahansa metallipintaan, kuten autoon tai palkkeihin. GP Disocvery Work CWP15 -valaisimessa on myös ruuvikiinnitys valaisimen alaosassa, jolla se voidaan kiinnittää kolmijalkaan. Helppokäyttöisen kumipinnan ja suuren valotilan säätönupin ansiosta työvalaisinta on helppo käyttää myös käsineet kädessä.
 

Aina ladattu
Paneelivalaisimessa on sisäänrakennettu ladattava litiumioniakku (5100 mAh), jonka akun kesto on jopa 17,5 tuntia. GP Discovery Work CWP15 -valaisimessa on virran merkkivalo, jotta tiedät, milloin lamppu on ladattava. Se latautuu USB-C:llä (kaapeli sisältyy toimitukseen) ja voi pysyä pienimmällä valaistustilalla latauksen aikana, mikä takaa loputtoman akunkeston. Joko langattomasti yhdessä virtapankin kanssa tai suoraan pistorasiaan kytkettynä.

Lisätietoa
Alkuperämaa Kina
Tilastollinen luku 8513100000
Myyntiyksikkö 1-P
Valon kantama 0-50 m
Tuotesarjat GP Discovery
Ominaisuudet Water Proof (IPX7)
Ladattava Kyllä
Brändi GP
Yksikkö ST 1-P EXKRT
Määrän muuntokerroin 1 1 12
Bruttopaino 0.475 0.41 5.7
Nettopaino 0.41666 0.38 5
Bruttotilavuus 0.00099 0.00081 0.0119
Nettotilavuus      
Pituus 40 40 340
Korkeus 157 157 250
Leveys 117 117 140

Tuotekuvat zip-arkistona

Ota yhteyttä
Asiakaspalvelu
Löydä myyntiedustajasi

Kirjaudu sisään nähdäksesi myyntiedustajasi.

Jos et ole vielä asiakas, voit hakea asiakastiliä klikkaamalla tätä.

Rekisteröidy asiakkaaksi

Klikkaa tätä tullaksesi asiakkaaksi