GP CHW54 Discovery Work otsalamppu 375LM

Olitpa sitten tee-se-itse-korjaaja tai ammattilainen, tämä otsalamppu on tehty vaativaan käyttöön. Siinä on neljä valotilaa, mukaan lukien spot-, flood- ja SOS-valo, sekä liiketunnistintoiminto. Tämän ansiosta kirkkautta voidaan säätää pelkällä käden heilautuksella lampun edessä, mikä on todella kätevää, kun kädet ovat likaiset tai käytetään käsineitä.

- Iskunkestävyys 5 metrin pudotuskorkeuteen asti.
- Säädettävä valaisinpää.
- Käyttöaika paristoilla jopa 26 tuntia.
- Leveä ja säädettävä pääpanta, joka voidaan pestä koneessa.
- Mukana 3 X AAA-paristoa (yhteensopiva GP ReCyko -akkujen kanssa).

SKU
455035

GP Discovery Work CHW54 on suunniteltu niille, jotka haluavat jatkaa työtään tai tee-se-itse-projektiaan vielä auringonlaskun jälkeen. Lampun kirkkaus on jopa 375 lumenia ja siinä on 4 eri valotilaa, mukaan lukien SOS. Se on myös varustettu liiketunnistimella, joten kirkkautta voidaan säätää yksinkertaisesti heilauttamalla kättä valaisimen edessä. Tämä tekee siitä täydellisen otsalampun työhön, jossa kädet likaantuvat tai jossa on käytettävä käsineitä. GP Discovery Work CHW54 on yksi lujimmista ja kestävimmistä otsalampuistamme, joka sietää pudotuksia jopa 5 metristä ja on vedenkestävyydeltään IPX5-luokiteltu. Leveä pääpanta on konepestävä ja helposti säädettävissä maksimaalista mukavuutta varten. Otsalamppu on yhteensopiva sekä kertakäyttöisten että ladattavien (NiMH) akkujen kanssa, joten se on joustava monitoimivalo, joka on valmis mihin tahansa projektiin.

 

Mekaanikon paras ystävä
GP Discoveryn Work-sarjan mallit on tehty valaisemaan minkä tahansa projektin tai tehtävän. Olipa sitten kyse auton huollosta, ullakon siivoamisesta tai kodin remontoinnista. Jämäkän ja iskunkestävän rakenteensa ansiosta tämä otsalamppu toimii luotettavasti kovassakin käytössä. Kirkkaus yltää jopa 375 lumeniin 4 eri valotilassa, mukaan lukien SOS- ja liiketunnistintoiminto. GP Discovery Work CHW54 -valaisimessa on sekä spot- ja flood-valot, joten sillä voidaan helposti valaista sekä laajoja että pitkiä alueita jopa 110 metrin päähän.

 

Kestävä superapurisi 
Tämä otsalamppu on suunniteltu kestämään kovia olosuhteita ja kovaa käsittelyä. Valaisimen ympärillä oleva lujatekoinen kotelo kestää iskuja jopa 5 metrin pudotuskorkeudesta ja on vedenkestävyydeltään IPX5-luokiteltu. Paristojen antama jopa 26 tunnin käyttöaika takaa, että sinulla on aina tarvitsemasi valo. 

 

Harkittu suunnittelu
Kahden helppokäyttöisen painikkeen avulla voit navigoida sujuvasti kaikkien valoasetusten ja toimintojen välillä. GP Discovery Work CHW54:ssä on myös liiketunnistintoiminto, joka on paras ystäväsi, kun kätesi ovat likaiset tai käytät järeitä hanskoja. Valaisimen pää on joustava, ja sitä voidaan säätää 60 asteen kulmaan, jolloin voit suunnata valon juuri haluamallasi tavalla.
 

Käyttömukava
Siinä on leveä, säädettävä pääpanta, joka takaa hyvän istuvuuden ja joustavuuden pään koosta riippumatta. Pääpanta on konepestävä, ja sen sisäpuolelle on painettu selkeät symbolit pesuohjeita varten.

 

Vihreämpi valinta

Tämä otsalamppu on yhteensopiva sekä kertakäyttöisten paristojen että ladattavien (NiMH) akkujen kanssa. Suojapiiri estää ladattavien akkujen ylipurkauksen ja hyödyntää siten akkujen koko elinkaaren. Valitsemalla ladattavat akut otsalamppuusi pienennät hiilijalanjälkeäsi ja vähennät kertakäyttöparistojen aiheuttamaa jätettä.

Lisätietoa
Alkuperämaa Kina
Tilastollinen luku 8513100000
Myyntiyksikkö 1-P
Valon kantama 101-150 m
Tuotesarjat GP Discovery
Ominaisuudet Motion Sensor
Ladattava Ei
Brändi GP
Yksikkö ST 1-P EXKRT
Määrän muuntokerroin 1 1 10
Bruttopaino 0.25 0.19 2.5
Nettopaino 0.152 0.153 1.52
Bruttotilavuus 0.0007 0.00061 0.0094
Nettotilavuus      
Pituus 50 50 290
Korkeus 90 90 120
Leveys 175 135 270
EAN-koodi   4891199211119 04891199211133

Tuotekuvat zip-arkistona

Ota yhteyttä
Asiakaspalvelu
Löydä myyntiedustajasi

Kirjaudu sisään nähdäksesi myyntiedustajasi.

Jos et ole vielä asiakas, voit hakea asiakastiliä klikkaamalla tätä.

Rekisteröidy asiakkaaksi

Klikkaa tätä tullaksesi asiakkaaksi