GP CHW53 Discovery Work otsalamppu 275LM

Otsalamppu, joka kestää haastavia olosuhteita ja kovaa käsittelyä. Täydellinen kodin korjaajille ja ammattilaisille. Sisältää kuusi eri valotilaa, mukaan lukien spot-, flood- ja SOS-valo sekä punainen LED-valo hämäränäköä varten.

- Iskunkestävyys 5 metrin pudotuskorkeuteen asti.
- Säädettävä valaisinpää.
- Käyttöaika paristoilla jopa 25 tuntia.
- Leveä ja säädettävä pääpanta, joka voidaan pestä koneessa.
- Mukana 3 X AAA-paristoa (yhteensopiva GP ReCyko -akkujen kanssa).

SKU
455034

GP Discovery Work CHW53 -otsalamppu on suunniteltu niille, jotka eivät anna pimeyden pysäyttää työtään tai tee-se-itse-projektejaan. Lampun kirkkaus on jopa 280 lumenia ja siinä on 6 eri valotilaa, mukaan lukien SOS sekä punainen LED-valo hämäränäköä varten. GP Discovery Work CHW53 on yksi lujimmista ja kestävimmistä otsalampuistamme, se kestää pudotuksia jopa 5 metrin korkeudesta ja on vedenkestävyydeltään IPX5-luokiteltu. Leveä pääpanta on konepestävä ja helposti säädettävissä maksimaalista mukavuutta varten. Otsalamppu on yhteensopiva sekä kertakäyttöisten paristojen että ladattavien (NiMH) akkujen kanssa, joten se on kätevä monitoimivalo joka lähtöön.

 

Monipuolinen otsalamppu
GP Discoveryn Work-sarjan mallit on tehty valaisemaan minkä tahansa projektin tai tehtävän. Olipa sitten kyse auton huollosta, ullakon siivoamisesta tai kodin remontoinnista tämä lujarakenteinen otsalamppu soveltuu iskunkestävällä kotelollaan joka lähtöön. Kirkkaus yltää jopa 280 lumeniin 6 eri valotilalla, mukaan lukien punainen LED-valo. GP Discovery Work CHW53 -valaisimessa on sekä spot- että flood-valo, joten sillä voidaan helposti valaista niin laajoja kuin pitkiäkin alueita aina 90 metrin päähän.

 

Kestävä superapurisi 
Tämä otsalamppu on suunniteltu kestämään kovia olosuhteita ja kovaa käsittelyä. Valaisimen ympärillä oleva lujatekoinen kotelo kestää iskuja jopa 5 metrin pudotuskorkeudesta ja on vedenkestävyydeltään IPX5-luokiteltu. Paristojen antama jopa 25 tunnin käyttöaika takaa, että sinulla on aina tarvitsemasi valo.

 

Harkittu suunnittelu
Kahden helppokäyttöisen painikkeen avulla voit navigoida sujuvasti kaikkien valoasetusten ja toimintojen välillä. GP Discovery Work CHW53:ssa on punainen LED-valotoiminto, joka mahdollistaa hämäränäön sekä sinulle että ympärilläsi oleville henkilöille. Et siis aiheuta häikäisyä projektiisi osallistuvalle avustajallesi tai tiimillesi. Valaisimen pää on joustava, ja sitä voidaan säätää 60 asteen kulmaan, jolloin voit kääntää valon juuri haluamallasi tavalla.

 

Todella käyttömukava
Siinä on leveä, säädettävä pääpanta, joka takaa hyvän istuvuuden ja joustavuuden pään koosta riippumatta. Pääpanta on konepestävä, ja sen sisäpuolelle on painettu selkeät symbolit pesuohjeita varten.

 

Vihreämpi valinta

Tämä otsalamppu on yhteensopiva sekä kertakäyttöisten paristojen että ladattavien (NiMH) akkujen kanssa. Suojapiiri estää ladattavien akkujen ylipurkauksen ja hyödyntää siten akkujen koko elinkaaren. Valitsemalla ladattavat akut otsalamppuusi pienennät hiilijalanjälkeäsi ja vähennät kertakäyttöparistojen aiheuttamaa jätettä.

Lisätietoa
Alkuperämaa Kina
Tilastollinen luku 8513100000
Myyntiyksikkö 1-P
Valon kantama 51-100 m
Tuotesarjat GP Discovery
Ominaisuudet Red LED
Ladattava Ei
Brändi GP
Yksikkö ST 1-P EXKRT
Määrän muuntokerroin 1 1 10
Bruttopaino 0.235 0.19 2.35
Nettopaino 0.1375 0.156 1.375
Bruttotilavuus 0.0007 0.00061 0.0094
Nettotilavuus      
Pituus 50 50 290
Korkeus 90 90 120
Leveys 175 135 270
EAN-koodi   4891199211089 04891199211102

Tuotekuvat zip-arkistona

Ota yhteyttä
Asiakaspalvelu
Löydä myyntiedustajasi

Kirjaudu sisään nähdäksesi myyntiedustajasi.

Jos et ole vielä asiakas, voit hakea asiakastiliä klikkaamalla tätä.

Rekisteröidy asiakkaaksi

Klikkaa tätä tullaksesi asiakkaaksi