GP CH44 Discovery otsalamppu 300LM

Otsalamppu, jossa on kaikki, kuusi kirkkaustasoa ja loputtomasti käyttömahdollisuuksia jokapäiväisessä elämässä, sekä sisällä että ulkona. Siinä on spot-, flood- ja SOS-valo sekä punainen LED-valo, joka säilyttää yönäkyvyyden sinulle ja muille. Lisäksi siinä on liiketunnistin, joka vaihtaa valotilojen välillä.

- Iskunkestävä 1 metrin korkeuteen asti.
- Säädettävä valaisinpää.
- Leveä ja säädettävä pääpanta, joka voidaan pestä koneessa.
- Mukana 3 X AAA-paristoa (yhteensopiva GP ReCyko -akkujen kanssa).

SKU
455033

GP Discovery CH44 -otsalamppu, jossa on liiketunnistin ja punainen LED-valo. 
Täydellinen lamppu puutarhan ystävälle tai DIY-harrastajalle, sillä liiketunnistimen ansiosta lamppua voidaan ohjata hanskat kädessä. Valon kantama on 60 metriä ja kirkkaus jopa 300 lumenia, joten se on riittävän tehokas jokapäiväisiin tilanteisiin. Siinä on valtavat 6 valotilaa, joista voit valita, mukaan lukien punainen LED-valo, joka suojaa sinun ja muiden yönäköä ja SOS-toimintoa. Voit helposti siirtyä kaikkien kirkkaustasojen välillä kahdella helppokäyttöisellä painikkeella tai liiketunnistimella. Näin voit säätää valon voimakkuutta vain heilauttamalla valaisimen edessä. Välttämätön ominaisuus, kun käytät hanskoja puutarhanhoidossa tai koiran ulkoiluttamisessa talvella. GP Discovery CH44 -kuulokkeessa on pitkä, 36 tunnin akunkesto ja leveä, säädettävä, konepestävä pääpanta. Valaisimen ympärillä oleva kotelo on IPX4-luokiteltu, mikä tarkoittaa, että se on särkymätön ja kestää iskuja jopa 1 metriin asti. GP Discovery CH44 on yhteensopiva sekä kertakäyttöisten että ladattavien (NiMH) akkujen kanssa, mikä edistää kestävämpää tulevaisuutta.

 

Kaikki tarvitsemasi ominaisuudet
GP Discovery CH44 on suunniteltu helpottamaan ja parantamaan turvallisuutta kaikissa arkipäivän tilanteissa. Valaisimessa on 4 kirkkaustasoa, joista voit valita jopa 300 lumenin kirkkauden, sekä liiketunnistin ja punainen LED-valo. Punaista LED-valoa käytetään säilyttämään sekä sinun että muiden ympärilläsi olevien ihmisten yönäkö, joten sinun ei tarvitse sokeuttaa koiran ulkoiluttamisessa tapaamiasi ihmisiä tai ystäviäsi retkeilyreissulla. Koska se on varustettu tarkennus- ja valonheittimillä (spot & flood), se voi valaista sekä pitkiä että laajoja alueita jopa 60 metrin päähän.

 

Harkittu suunnittelu
Voit siirtyä saumattomasti kaikkien valoasetusten välillä kahdella helppokäyttöisellä painikkeella tai kädet vapaana liiketunnistimen avulla. Valaisimen pää on joustava, ja sitä voidaan säätää 60 asteen kulmaan, jolloin voit suunnata valon juuri haluamallasi tavalla.

 

Superkätesi jokapäiväisessä elämässä
GP Discovery CH44:n avulla voit olla valmiina kaikkiin tilanteisiin, odotettuihin ja odottamattomiin. Sirpaleenkestävän ja 1 metrin iskunkestävän kotelon ansiosta tämä otsalamppu sopii kaikenlaiseen käyttöön sekä sisällä että ulkona.

 

Mukavuus keskiössä
Siinä on leveä, säädettävä pääpanta, joka takaa hyvän istuvuuden ja pomppimattoman mukavuuden pään koosta riippumatta. Päänauha on konepestävä, ja sen sisäpuolelle on painettu selkeät symbolit pesuohjeita varten.

 

Vihreämpi valinta
Tämä otsalamppu on yhteensopiva sekä kertakäyttöisten paristojen että ladattavien (NiMH) akkujen kanssa. Suojapiiri estää ladattavien akkujen ylipurkauksen ja hyödyntää siten akkujen koko elinkaaren. Valitsemalla ladattavat akut otsalamppuusi pienennät hiilijalanjälkeäsi ja vähennät kertakäyttöparistojen aiheuttamaa jätettä.

Lisätietoa
Alkuperämaa Kina
Tilastollinen luku 8513100000
Myyntiyksikkö 1-P
Valon kantama 51-100 m
Tuotesarjat GP Discovery
Ominaisuudet Motion Sensor, Red LED, Water Resistant (IPX4)
Ladattava Ei
Brändi GP
Yksikkö ST 1-P EXKRT
Määrän muuntokerroin 1 1 10
Bruttopaino 0.253 0.19 2.53
Nettopaino 0.153 0.138 1.53
Bruttotilavuus 0.0007 0.00061 0.0094
Nettotilavuus      
Pituus 50 50 290
Korkeus 90 90 120
Leveys 175 135 270
EAN-koodi   4891199211058 04891199211072

Tuotekuvat zip-arkistona

Ota yhteyttä
Asiakaspalvelu
Löydä myyntiedustajasi

Kirjaudu sisään nähdäksesi myyntiedustajasi.

Jos et ole vielä asiakas, voit hakea asiakastiliä klikkaamalla tätä.

Rekisteröidy asiakkaaksi

Klikkaa tätä tullaksesi asiakkaaksi