GP CH43 Discovery otsalamppu 150LM

Täydellinen otsalamppu aktiiviseen arkeen, jossa on viisi kirkkaustasoa ja loputtomasti käyttömahdollisuuksia sekä ulkona että sisällä. Siinä on spot-, flood- ja SOS-valot sekä punainen LED-valo, joka säilyttää yönäkyvyyden sinulle ja muille. 

- Iskunkestävä jopa 1 metrin korkeuteen asti.
- Säädettävä valaisinpää.
- Leveä ja säädettävä pääpanta, joka voidaan pestä koneessa.
- Mukana 3 X AAA-paristoa (yhteensopiva GP ReCyko -akkujen kanssa).

SKU
455038

Älä enää koskaan anna pimeiden vuodenaikojen pysäyttää sinua punaisella LED-valolla varustetun GP Discovery CH43 -otsalampun avulla. 
Tämä on otsalamppu niille, jotka haluavat saada elämästä kaiken irti vuodenajasta riippumatta. 45 metrin kantaman ja jopa 150 lumenin kirkkauden ansiosta se on täydellinen otsalamppu jokapäiväiseen käyttöön. Siinä on valtavat 5 valotilaa, joista voit valita, mukaan lukien punainen LED-valo, joka suojaa sinun ja muiden yönäköä ja SOS-toimintoa. Kahdella helppokäyttöisellä painikkeella voit helposti siirtyä kaikkien toimintojen välillä. GP Discovery CH43 -kuulokkeessa on pitkä, 36 tunnin akunkesto ja leveä, säädettävä, konepestävä pääpanta. Valaisimen ympärillä oleva kotelo on IPX4-luokiteltu, mikä tarkoittaa, että se on särkymätön ja kestää iskuja jopa 1 metriin asti. Tämä otsalamppu on tarkoitettu ulkoilijoille, jotka haluavat viihtyä ja olla turvassa aktiviteetista riippumatta. GP Discovery CH43 on yhteensopiva sekä kertakäyttöisten että ladattavien (NiMH) akkujen kanssa, mikä edistää kestävämpää tulevaisuutta.

 

Otsalamppu ulkoiluharrastajalle
GP Discovery CH43 on otsalamppu, joka on suunniteltu kaikkiin arkipäivän tilanteisiin sisällä ja ulkona. Siinä on 3 kirkkaustasoa, joiden kirkkaus on jopa 150 lumenia, ja punainen LED-valo, joka säilyttää sekä sinun että muiden ympärilläsi olevien henkilöiden yönäkyvyyden. Sinun ei siis tarvitse sokeuttaa niitä, jotka tapaat koiran ulkoiluttamisessa tai ystäviäsi retkeilyreissulla. Koska se on varustettu tarkennus- ja valonheittimillä (spot & flood), se voi valaista sekä pitkiä että laajoja alueita jopa 45 metrin päähän.

 

Harkittu suunnittelu
Kahden helppokäyttöisen painikkeen avulla voit navigoida sujuvasti kaikkien valoasetusten ja toimintojen välillä. Valaisimen pää on joustava, ja sitä voidaan säätää 60 asteen kulmaan, jolloin voit suunnata valon juuri haluamallasi tavalla.

 

Superkätesi jokapäiväisessä elämässä
GP Discovery CH43:n avulla voit olla valmiina kaikkiin tilanteisiin, odotettuihin ja odottamattomiin. Sirpaleenkestävän ja 1 metrin iskunkestävän kotelon ansiosta tämä otsalamppu sopii kaikenlaiseen käyttöön sekä sisällä että ulkona.

 

Mukavuus keskiössä
Siinä on leveä, säädettävä pääpanta, joka takaa hyvän istuvuuden ja pomppimattoman mukavuuden pään koosta riippumatta. Päänauha on konepestävä, ja sen sisäpuolelle on painettu selkeät symbolit pesuohjeita varten.

 

Vihreämpi valinta

Tämä otsalamppu on yhteensopiva sekä kertakäyttöisten paristojen että ladattavien (NiMH) akkujen kanssa. Suojapiiri estää ladattavien akkujen ylipurkauksen ja hyödyntää siten akkujen koko elinkaaren. Valitsemalla ladattavat akut otsalamppuusi pienennät hiilijalanjälkeäsi ja vähennät kertakäyttöparistojen aiheuttamaa jätettä.

Lisätietoa
Alkuperämaa Kina
Tilastollinen luku 8513100000
Myyntiyksikkö 1-P
Valon kantama 0-50 m
Tuotesarjat GP Discovery
Ominaisuudet Red LED, Water Resistant (IPX4)
Ladattava Ei
Brändi GP
Yksikkö ST 1-P EXKRT
Määrän muuntokerroin 1 1 10
Bruttopaino 0.235 0.137 2.35
Nettopaino 0.137 0.137 1.37
Bruttotilavuus 0.00094 0.00061 0.00939
Nettotilavuus      
Pituus 50 50 290
Korkeus 135 135 270
Leveys 90 90 120
EAN-koodi   4891199211027 04891199211041

Tuotekuvat zip-arkistona

Ota yhteyttä
Asiakaspalvelu
Löydä myyntiedustajasi

Kirjaudu sisään nähdäksesi myyntiedustajasi.

Jos et ole vielä asiakas, voit hakea asiakastiliä klikkaamalla tätä.

Rekisteröidy asiakkaaksi

Klikkaa tätä tullaksesi asiakkaaksi